ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Cytostatica – verdieping

​Tijdens de training Cytostatica - basis heeft u kennis gemaakt met de basale wetenswaardigheden rondom cytostatica. Het toedienen van medicatie ten behoeve van chemotherapie wordt als een risicovolle handeling beschouwd. De verdiepingstraining biedt u de gelegenheid om een stap verder te gaan. U leert veilige werkmethodes te beheersen en u krijgt meer inzicht in het belang van deze werkmethodes.

Programma

Ter voorbereiding op het klassikale onderwijs kan op een eigen gekozen moment en tijdstip online de theorie worden doorgenomen. Naast audiovisuele leermaterialen vindt u in de online module de geldende Isala protocollen en diverse artikelen.
Tijdens het klassikale onderwijs staat het praktisch omgaan met calamiteiten centraal en wordt gewerkt met acteurs. U wordt via een profcheck beoordeeld op veilig werken, methodisch/protocollair handelen, communicatie & samenwerking en begeleiding & voorlichting.

Voor wie?

Verpleegkundigen niveau 4 en 5 die de training Cytostatica - basis hebben gevolgd of op dit kennis/vaardigheidsniveau zitten.

Werkwijze

Na inschrijving ontvangt u per mail de inloggegevens voor het Leerportaal van de Isala Academie en een uitnodiging voor het klassikaal onderwijs.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. Deze training is met drie punten geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De training duurt tweeëneenhalf uur (één uur online en anderhalf uur klassikaal).

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 75 per persoon. Voor externe deelnemers bedragen de kosten € 150 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


19 december 2016 1025

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht