ISALA

Open dag 21 maart 2015. Topzorg: veilig en vertrouwd

​Isala heet bewoners van Zwolle en omgeving op 21 maart van harte welkom. Onder het motto ‘topzorg: veilig en vertrouwd’, leggen de ziekenhuisprofessionals in Zwolle graag aan u uit hoe zij topzorg verlenen. Kinderen kunnen met hun zieke pop of beer naar de poppenpoli én we houden tegelijkertijd een opleidingsmarkt. bestel de gratis toegangskaarten.

Van couveuse tot operatiekamer

Wij nemen u mee langs vier grote thema’s: de zorg voor vrouw en kind, de zorg voor hartpatiënten, de zorg voor oncologische patiënten en de zorg in ons nieuwe Behandelcentrum. Op de route ziet u onder andere couveuses, u komt op een hartcatheterisatiekamer, u kunt Isala’s operatierobot zien, u bezoekt endoscopiekamers en u neemt een kijkje op de operatiekamer van het Behandelcentrum. Wij zijn ook blij dat RAV IJsselland met een ambulance zal op het plein voor de ingang aanwezig zijn, waarbij een ambulanceverpleegkundige uitleg geeft.
Op uw rondgang door onze prachtige nieuwbouw kunt u meteen genieten van de bijzondere architectuur.

Opleidingsmarkt

Wil je aan de slag in de zorg? Dan vind je op de opleidingsmarkt alle informatie over opleidingen bij Isala; vaak geven we die samen met externe opleidingsorganisaties. De open dag is ook een mooi moment om rustig in het ziekenhuis rond te kijken. Je ontmoet veel verpleegkundigen maar bijvoorbeeld ook laboranten en technici van Isala, waarmee je in gesprek kunt over hun werk. We vinden dat hartstikke leuk!

Poppenpoli

Met een zieke pop of beer kun je op de open dag terecht bij onze poppendokters. Zij houden op de open dag spreekuur op de poppenpoli. Bij binnenkomst op de open dag kun je voor jouw pop of beer een afspraak maken bij één van de dokters aan de balie van de poppenpoli. De poppenpoli is geschikt voor kinderen van ongeveer drie tot twaalf jaar.

Alpe d’HuZes

Twee enthousiaste teams van Isala-medewerkers doen deze zomer mee aan Alpe d’HuZes. Om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker organiseren zij op de open dag een spinningmarathon. Op het plein voor de entree geeft een instructeur ieder uur een spinning clinic aan tientallen sponsorende spinners.

Gratis toegangskaarten

Om ervoor te zorgen dat u als bezoeker aan de open dag geen last heeft van al te grote drukte, spreiden wij het bezoek over de gehele dag van 10.00-16.00 uur. U kunt zich inschrijven voor een tijdstip op de dag, waarop u uw bezoek begint. Vanaf 23 februari zijn de gratis entreebewijzen te bestellen totdat ze allemaal uitgegeven zijn.