ISALA

Werken bij Isala

Bij Isala doen we er samen alles aan om onze patiënten optimale zorg te leveren. Als werkgever streven we daarbij naar een volwassen en prettige samenwerkingsrelatie met onze medewerkers. Aandacht voor de patiënt én voor de medewerker staat bij ons voorop. Dat mag je van ons verwachten, want wij verwachten ook wat van jou! Eigen verantwoordelijkheid bij de uitoefening van je functie vinden we belangrijk. We geven je graag de ruimte om ondernemend te zijn en initiatieven te ontplooien. Er is veel aandacht voor (vervolg)opleiding, training en ontwikkeling. En vanzelfsprekend zijn ook je salaris en de overige arbeidsvoorwaarden prima geregeld. Zo kun je je werk goed en met plezier doen, en je persoonlijke ambities waarmaken.

Veelzijdig

Bij Isala werk je in een veelzijdige omgeving. We bieden vacatures voor diverse functies en opleidingsplaatsen op alle niveaus. Je kunt werken en leren combineren, zodat je je functie op hoog niveau kunt blijven uitoefenen.
Isala is ‘groot en klein tegelijk'. Aan de ene kant heb je te maken met een groot ziekenhuis met al zijn mogelijkheden en ambitieuze, topklinische afdelingen. Aan de andere kant is je werkomgeving juist heel persoonlijk: je werkt vaak op een kleinere afdeling met een eigen sfeer en collega's die je goed kent.

Kijk voor meer informatie en vacatures op www.isalawerkt.nl.