ISALA

Longpunt: onze zorg en de zorgverzekering verandert voortdurend

​Hoe beter je als patiënt om kunt gaan met je longziekte, hoe liever. Maar hoe doe je dat? Mensen met een chronische longziekte, hun familie en zorgverleners, zijn voortaan eens in de maand van harte welkom om informatie te krijgen én hun ervaringen te delen. Wie kan je beter vertellen hoe je in het dagelijks leven om kunt gaan met je ziekte, dan een patiënt? En wie kan beter vertellen hoe je je medicijn op de juiste manier kunt innemen, dan de longverpleegkundige of de praktijkondersteuner? Die ontmoeting vindt elke maand plaats bij Longpunt, georganiseerd door het Longfonds en partners in de regio.

Programma

Het onderwerp van deze avond is: onze zorg en de zorgverzekering verandert voortdurend. Hoe blijven we op de hoogte? Wat betekent dit voor u als longpatiënt en mantelzorger? Jeanet Kraaij, mantelzorgmakelaar is gastspreker deze middag.

Gratis deelname

U kunt gratis deelnemen aan Longpunt. Aanmelden kan via 0528 – 37 18 21 of via de website Longfonds. Mensen die komen wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.

Voor wie
Voor patiënten en hun omgeving dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen. Voor zorgverleners dé plek waar zij patiënten in een groep ontmoeten. Voor vrijwilligers dé plek waar zij het leven van longpatiënten verbeteren.

Datum en tijd
dinsdag 28 november 2017
14.00 - 16.00 uur

Locatie

​Kerkelijk centrum De Klincke
Kerkstraat 16 SteenwijkContactpersoon

​​Meer informatie en aanmelden via 0528 – 37 18 21 of via de website Longfonds.
Alle items