ISALA

​Open dag: Isala Beweegt!

Op zaterdag 18 maart 2017 kunt u weer het prachtige ziekenhuis in Zwolle komen bekijken, tijdens de landelijke open dag van de zorg. U bent van harte welkom.

Ons programma van de open dag staat in het teken van beweging. Isala is volop in beweging; wij laten u onze nieuwe ontwikkelingen zien. En natuurlijk komt u zelf ook in beweging!

Gratis toegangskaarten

Om ervoor te zorgen dat u als bezoeker aan de open dag geen last heeft van al te grote drukte, spreiden wij het bezoek over de gehele dag van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt zich inschrijven voor een tijdstip op de dag, waarop u uw bezoek begint. U vraagt een gratis toegangsbewijs aan door hieronder op de knop 'Meld u aan' te klikken. U gaat dan naar de website, waar u zich kunt inschrijven.

 

Op de route kunt u zich onder andere  laten informeren over virtuele zorg. Ook komt u langs couveuses. RAV IJsselland is met een ambulance op het plein voor de ingang aanwezig, waarbij een ambulanceverpleegkundige uitleg geeft.

Vooruit met de stappenteller

Bewegen is gezond en vooral ook leuk om te doen! Tijdens de route van de open dag zet u behoorlijk wat stappen. Wij hebben de route alvast gelopen en onze stappen geteld. Dat mag u ook gaan doen! Installeer een digitale stappenteller op uw eigen mobiele telefoon. Zorg dat u bij binnenkomst op de open dag de stappenteller aan zet en kijk aan het eind van de route hoeveel stappen u heeft gezet!

PEC Zwolle

Medewerkers van voetbalclub PEC Zwolle zijn aanwezig. U kunt kennismaken met de sport 'Walking football', een vorm van voetbal waarbij de spelers niet mogen rennen. Een leuk alternatief voor ouderen die vanwege fysieke beperkingen niet meer mee kunnen doen aan het traditionele voetbal, maar wel graag een balletje willen trappen en zo dus in beweging blijven. Samen met medewerkers van PEC Zwolle kunt u tijdens de open dag met elkaar de strijd aan gaan!

 

Help Harry!

Kinderen kunnen in de huid kruipen van Harry, een facilitair medewerker van Isala. Weet jij bijvoorbeeld hoeveel schone uniformen alle dokters in een week dragen?

Poppenpoli

Met een zieke pop of beer kun je op de open dag terecht bij onze poppendokters. Zij houden op de open dag spreekuur op de poppenpoli. Bij binnenkomst op de open dag kun je voor jouw pop of beer een afspraak maken bij één van de dokters aan de balie van de poppenpoli. De poppenpoli is geschikt voor kinderen van ongeveer drie tot twaalf jaar.

Proeverij ziekenhuismaaltijden

Goede voeding met de juiste voedingsstoffen speelt een belangrijke rol in het snelle herstel van patiënten en om ondervoeding te voorkomen. Ontdek de variaties van onze ziekenhuismaaltijden en proef onze eiwit verrijkte snacks. 

Vragen?

Heeft u vragen over de open dag of het aanmelden? Stuurt u dan een e-mail naar aanmelden@isalaopendag.nl.
Voor vragen zijn wij ook op maandag, woensdag en vrijdag van 11.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar op 085 – 201 69 19.

 

Voor wie
Iedereen

Datum en tijd
zaterdag 18 maart 2017
10.00 tot 16.00 uur

Locatie

​Isala
Dokter van Heesweg 2
8025 AB ZwolleContactpersoon

​Monique de Haan - afdeling Marketing en communicatie, telefoonnummer (038) 424 5222.
Alle items