ISALA

Symposium kanker en dan... Naar wie verwijs jij?

Let op
Wegens het beperkte aantal aanmeldingen is dit symposium helaas geannuleerd. U kunt u niet (meer) aanmelden.

​Kanker en de gevolgen hiervan hebben invloed op gezondheid van mensen. Machteld Huber (arts-onderzoeker) omschrijft gezondheid als het vermogen om zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven. Maak kennis met de disciplines in Isala die een rol kunnen spelen in het behoud of verbeteren van de gezondheid bij mensen die worden geconfronteerd met kanker.

Op deze middag gaan we de verschillende disciplines en uw rol daarin verkennen. Na een plenaire start zullen er interactieve presentaties volgen waarbij een patiënt (acteur) middels een casus geleid wordt door alle disciplines.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via dit formulier. Externe deelnemers wordt gevraagd een e-mail te sturen naar onderstaand contactpersoon. Voor deze dag worden geen kosten in rekening gebracht.

Accreditatie

Accreditatie voor verpleegkundigen wordt aangevraagd.

Groepsgrootte

Maximaal 80 deelnemers.

Voor wie
De bijeenkomst is bedoeld voor (oncologie)verpleegkundigen in de eerste en tweede lijn die betrokken zijn of affiniteit hebben met mensen die geconfronteerd zijn met kanker

Datum en tijd
vrijdag 17 november 2017
13.00 - 17.30 uur

Locatie

​Auditorium, gebouw D, Isala ZwolleContactpersoon

​Corine Havinga
Voorzitter werkgroep ondersteunende zorg
(038) 424 3190
m.c.havinga@isala.nl
Alle items