ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Huidverbetering door fruitzuurpeelings

​Met een fruitzuurpeeling verwijdert de huidtherapeut op een veilige manier het bovenste laagje van de huid. Daardoor wordt een nieuwe, frisse huid zichtbaar. De behandeling is geschikt voor het verbeteren van de huid bij acne, het vervagen van acnelittekens of het verbeteren van de huidstructuur en kleur. Voor een optimaal resultaat, adviseren wij meerdere behandelingen. In deze folder leest u daar meer over.

Behandelmethode

Een fruitzuurpeeling zorgt voor een nieuwe, frisse huid. De huidtherapeute maakt uw huid schoon en brengt het fruitzuurproduct aan. Naarmate u vaker een peeling heeft gehad, wordt het percentage fruitzuur iets verhoogd. Bij het aanbrengen ontstaat een licht branderig gevoel. Na enkele minuten wordt de peeling geneutraliseerd en verzorgt de therapeute uw huid. Meestal is uw huid dan wat rood, maar dit is snel verdwenen. U kunt uw activiteiten meteen weer hervatten.

Bekijk de video over een fruitzuurpeeling.

 

Effect behandeling

Al na een aantal behandelingen is het effect van de peeling zichtbaar. Maar voor een optimaal resultaat kunt u het beste kiezen voor zes tot acht behandelingen. Ook adviseren wij om, in de periode dat u behandeld wordt, huidverzorgingsproducten te gebruiken met fruitzuur. Als u de eerste reeks behandelingen heeft afgesloten, is één peeling per drie of zes maanden voldoende. Zo blijft het resultaat behouden.

   
   

 

Kosten

De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van het te behandelen gebied en het aantal behandelingen. In het consultgesprek wordt de prijs van uw behandeling besproken. Op de site van het Dermatologisch centrum staat een lijst met de prijzen van cosmetische behandelingen.

Contact

Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen of wilt u meer informatie, dan staat uw huidtherapeut u tijdens een intakegesprek graag te woord. Tijdens dit gesprek bekijkt de huidtherapeut uw huid en stelt samen met u een passend behandelplan op. Ook bespreekt de huidtherapeut de kosten met u. Als u op basis van dit intakegesprek besluit om tot behandelen over te gaan, maken wij een behandelingsafspraak met u. Er worden dan ook foto’s gemaakt van de uitgangssituatie.

Voor een afspraak met de huidtherapeut heeft u geen verwijsbrief van uw huisarts of specialist nodig.

De behandeling vindt plaats op de afdeling Cosmetische dermatologie en Huidtherapie van het Dermatologisch centrum. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur via (038) 424 79 52.

Heeft u binnenkort een afspraak? Dan vindt u tijd en plaats waar u verwacht wordt in uw afspraakbevestiging.

Dermatologisch centrum
Cosmetische dermatologie en Huidtherapie
Dr. Spanjaardweg 29 (gebouw A)
8025 BT Zwolle
cosmetiek@isala.nl


19 mei 2015 6364 Nee Nee

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht