Contact

Bloedprikken

  1. Bloedprikken
Punt Coronavirus (COVID-19) Hier vindt u belangrijke informatie over uw afspraak, onderzoek of behandeling.

Bloedafname alleen op afspraak

Moet u voor onderzoek bloed laten afnemen bij één van onze priklocaties? Bloedprikken kan alleen op afspraak. U kunt via MijnIsala een afspraak maken.

Hoe maakt u een afspraak via MijnIsala?

U kunt op drie manieren inloggen MijnIsala: met uw DigiD en sms-controle, met de DigiD app of met het ZD-nummer, dat in het patiëntbericht van uw huisarts of verloskundige staat:

  • Ga naar: mijnisala.nl en log in met uw DigiD of ZD-nummer.
  • Kies: Afspraken / Eerste afspraak maken.
  • U ziet de afspraak voor bloedafname. Kies een voor u geschikt moment op een locatie bij u in de buurt.
  • Ziet u in MijnIsala nog geen afspraak voor bloedafname? Maak dan ruim op tijd voor uw poli-afspraak telefonisch een afspraak via (038) 42 42 377. Op maandag is het druk. U zou ons helpen als u op een andere dag belt.

Waarom kan er alleen op afspraak bloed worden afgenomen?

We willen voorkomen dat veel mensen tegelijk in de rij of in de wachtkamer zitten en lang moeten wachten. Daarom kunnen patiënten alleen op afspraak bloed laten prikken.

Uw afspraak bij de prikpost

Ga 10 minuten voor uw afspraak naar de wachtkamer/prikpost. Bent u klaar? Ga dan meteen het ziekenhuis/de prikpost uit. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Locaties

Bloedprikken kan alleen nog overdag. Kijk op de locatiekaart voor de geopende locaties voor bloedafname. Het bloedafnamepunt in het ziekenhuis Isala Zwolle is alleen geopend voor bloedafname in opdracht van een medisch specialist. Kinderen jonger dan 8 jaar ontvangen we voor het bloedprikken graag op de polikliniek bloedafname in Isala Zwolle of Isala Diaconessenhuis Meppel.

 

Meer informatie