Contact

Borstverkleining/borstlift

  1. Borstverkleining/borstlift

Verminderen van de last

​Zware of slappe borsten kunnen zowel psychisch als lichamelijk een zware last zijn. Vrouwen die een borstverkleinende operatie laten uitvoeren, doen dit meestal niet om mooie borsten te krijgen. De borsten kunnen gevoelig of zelfs pijnlijk zijn. Ook kan door het gewicht van de borsten pijn in de schouders, de rug en de hals ontstaan en snoeren bh-­bandjes diep in de huid van de schouder.

Bij wrijving en broeien van de huid onder de borsten (smetten) kan een verkleinende operatie eveneens een oplossing bieden. Er zijn ook vrouwen die de cupmaat van de borsten niet vinden passen bij de rest van het lichaam en daarom informeren naar een borstverkleining. Ook voor een borstlift kunt u bij ons goed terecht.

Gewenste cupmaat

Natuurlijk houdt de plastisch chirurg bij een borstverkleinende operatie binnen bepaalde grenzen rekening met de gewenste cupmaat. Vanuit zijn visie en ervaring heeft hij een idee over de meest geschikte grootte. Dit advies komt meestal overeen met de wens van de vrouw die de operatie wil ondergaan. De plastisch chirurg kan echter geen garantie geven dat de operatie tot de gewenste grootte zal leiden.

Kwaliteit 

Bij alle behandelingen kunt u erop vertrouwen dat u behandeld wordt door ervaren plastisch chirurgen. Kies voor het beste van twee werelden; kwalitatief hoogstaande cosmetische behandelingen in een veilige ziekenhuisomgeving. Onze ervaring met cliënten is dat zij graag kiezen voor een cosmetische behandeling in een ziekenhuis. Alle disciplines zijn immers aanwezig en werken nauw samen aan veilige zorg.

Meer informatie

Wachttijd

Zwolle Meppel Kampen Steenwijk Heerde
- Onbekend - - -

De wachttijden (vermeld in kalenderdagen) zijn geactualiseerd op 8 februari 2024.

Passantenprijslijst