Contact

Borstverkleining

  1. Borstverkleining
Sneeuwvlokje in kerstsfeer Bezoektijden tijdens feestdagen Tijdens de feestdagen zijn er gewijzigde bezoek- en openingstijden van Isala Zwolle en Isala Diaconessenhuis Meppel.

Zware of slappe borsten

Zware of slappe borsten kunnen zowel psychisch als lichamelijk een zware last zijn. Vrouwen die een borstverkleinende operatie laten uitvoeren, doen dit meestal niet om mooie borsten te krijgen. De borsten kunnen gevoelig of zelfs pijnlijk zijn. Ook kan door het gewicht van de borsten pijn in de schouders, de rug en de hals ontstaan en snoeren bh­bandjes diep in de huid van de schouder. Zware borsten zitten bovendien in de weg bij een groot aantal sporten en veel vrouwen hebben problemen bij het vinden van passende kleding. Bij wrijving en broeien van de huid onder de borsten (smetten) kan een verkleinende operatie eveneens een oplossing bieden.

Gewenste cupmaat

Natuurlijk houdt de plastisch chirurg bij een borstverkleinende operatie binnen bepaalde grenzen rekening met de gewenste cupmaat. Vanuit zijn visie en ervaring heeft hij een idee over de meest geschikte grootte. Dit advies komt meestal overeen met de wens van de vrouw die de operatie wil ondergaan. De plastisch chirurg kan echter geen garantie geven dat de operatie tot de gewenste grootte zal leiden.

Specialisme en centra

Meer informatie

Wachttijd

ZwolleMeppelKampenSteenwijkHeerde
56 dagen 60 dagen - - -

De actuele wachttijden zijn per 13 december 2018 aangepast.

Passantenprijslijst

Voor specifieke vragen aan een afdeling, ga naar de contactpagina. U kunt ook kijken bij de meestgestelde vragen.