Contact

Couperose

  1. Couperose
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Wat is couperose?

Couperose is een huidaandoening waarbij in het gezicht rood-paarse bloedvaatjes te zien zijn. Deze verwijde bloedvaatjes zitten meestal op de wangen en neus. Het gaat niet vanzelf over. Deze huidaandoening komt vaak voor en is onschuldig. Toch kunt u het vervelend en storend vinden. Een laserbehandeling kan dan een oplossing zijn.

Laserbehandeling

De laserbehandeling wordt gedaan door een ervaren huidtherapeut van Isala Dermatologisch centrum. De behandeling is vooral geschikt voor mensen met een lichte huid. Mensen met een donkere huid hebben namelijk meer pigment. Hierdoor kan het licht van de laser niet genoeg in de huid doordringen.

Kwaliteit

Bij de huidtherapeuten van het Dermatologisch centrum kunnen patiënten terecht met een zieke en/of beschadigde huid. Heeft u een huidprobleem? Dan bent u bij onze huidtherapeuten in goede handen. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn deskundig op het gebied van huid-, laser- en oedeemtherapie. Bovendien werken zij nauw samen met de dermatologen en cosmetisch artsen van Isala.

Specialisme en centra

Meer informatie