Contact

Fysiotherapie

  1. Fysiotherapie
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Zo snel mogelijk weer mobiel

Ook in het ziekenhuis werken fysiotherapeuten. Maar liefst vijftig professionals staan voor u klaar. De fysiotherapeut helpt u bij het bewegen. Bijvoorbeeld na een operatie. Zodat u zo snel mogelijk weer mobiel bent en naar huis kunt. Maar fysiotherapie kan ook een onderdeel zijn van een revalidatietraject. De afdeling Fysiotherapie heeft een eigen polikliniek met oefenruimtes. Daarnaast komen de fysiotherapeuten ook aan uw bed en helpen met opstaan en bijvoorbeeld traplopen. Zelfs in het weekend, want hoe eerder u weer in beweging komt, des te beter het is.  

Kinderfysiotherapie

Een kinderfysiotherapeut richt zich op de behandeling van kinderen van 0 tot 18 jaar en wordt betrokken bij de behandeling als er bijzonderheden zijn rondom de (motorische) ontwikkeling van uw kind. De ontwikkeling kan om meerdere redenen verstoord of vertraagd zijn, direct na de geboorte of op latere leeftijd. De kinderfysiotherapeut voert gesprekken, observeert, voert lichamelijk onderzoek uit en neemt motorische testen af. Als het nodig is, wordt hierna een behandeling gestart.

220 - 260
Klinische patiënten

Het team fysiotherapeuten ziet zo’n 220 - 260 klinische patiënten in Isala per dag.

Specialisme en centra

Beweeg wel, voor een spoedig herstel

Het is altijd belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Wordt u binnenkort opgenomen bij Isala? Dan kan extra bewegen uw lichaam nog meer versterken, zodat u sneller herstelt van uw operatie. Want, een goed begin is het halve werk!