Contact

Laserontharing

  1. Laserontharing
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Laserontharing

Laserontharing bij overbeharing in uw gezicht of ergens anders op uw lichaam is een doeltreffende manier voor definitief ontharen. De laserstraal richt zich op de haarzakjes. Dit licht wordt omgezet in warmte waardoor het haarzakje wordt vernietigd en er geen nieuwe haar meer kan uitgroeien. Nooit meer scheren, harsen of epileren…

Voor vrouwen én mannen

Heeft u last van overbeharing? Onze huidtherapeuten behandelen dagelijks mannen én vrouwen met dit probleem. U bent bij de huidtherapeuten van het Isala Dermatologisch centrum in goede handen. Wij werken uitsluitend met bekwame en HBO-gediplomeerde huidtherapeuten. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor paramedici (KP).

Kwaliteit

U kunt bij ons voor laserontharing ook zonder verwijzing terecht. Wij hebben veel ervaring met behandeling van overbeharing en gerelateerde huidaandoeningen. Wij werken nauw samen met de dermatologen en cosmetisch artsen. Zo bieden wij professionele en kwalitatieve (cosmetische) behandelingen in een veilige ziekenhuisomgeving.

Specialisme en centra