Contact

Neuscorrectie

  1. Neuscorrectie

​Heeft u een lelijke vorm van uw neuspunt, bochel op de neusrug of een scheefstand van de neus? Dan kan dit een reden zijn om een neuscorrectie te overwegen.

Maakt de vorm of de stand van uw neus u onzeker en denkt u na de ingreep meer zelfvertrouwen te krijgen? Dan is een operatie een goede keuze. Een neuscorrectie geeft een blijvend en mooi resultaat. Het is echter belangrijk niet té hooggespannen verwachtingen te hebben. Na de ingreep zal u niet opeens het perfecte uiterlijke hebben. Het succes van een neuscorrectie wordt overigens niet alleen bepaald door de plastisch chirurg maar ook door de kwaliteit van het neusweefsel.

Kwaliteit

Bij alle behandelingen kunt u erop vertrouwen dat u behandeld wordt door ervaren plastisch chirurgen. Kies voor het beste van twee werelden; kwalitatief hoogstaande cosmetische behandelingen in een veilige ziekenhuisomgeving. Onze ervaring met cliënten is dat zij graag kiezen voor een cosmetische behandeling in een ziekenhuis. Alle disciplines zijn immers aanwezig en werken nauw samen aan veilige zorg.

Gerelateerde behandelingen

Meer informatie

Folders