Contact

Overbeharing

  1. Overbeharing
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Laserontharing

Laserontharing bij overbeharing in uw gezicht of ergens anders op uw lichaam is een doeltreffende manier voor definitief ontharen. De laserstraal richt zich op de haarzakjes. Dit licht wordt omgezet in warmte waardoor het haarzakje wordt vernietigd en er geen nieuwe haar meer kan uitgroeien. Nooit meer scheren, harsen of epileren…

Voor vrouwen én mannen

Heeft u last van overbeharing? De huidtherapeuten van Isala Dermatologisch centrum behandelen dagelijks mannen én vrouwen met dit probleem. 

Kwaliteit

U kunt bij het Dermatologisch centrum ook zonder verwijzing voor laserontharing terecht. Zij hebben veel ervaring met behandeling van overbeharing en gerelateerde huidaandoeningen. De huidtherapeuten werken nauw samen met dermatologen en cosmetisch artsen van Isala. Zo geniet u van professionele en kwalitatieve (cosmetische) behandelingen in een veilige ziekenhuisomgeving. U bent in goede en ervaren handen.

Alle huidtherapeuten van Isala zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor paramedici (KP).

Specialisme en centra

Meer informatie