Contact
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding

Isala Academie

Beter worden in je werk, de laatste ontwikkelingen bijhouden, onderzoek doen of persoonlijke vaardigheden aanleren die het werk prettiger maken. Het kan allemaal bij de Isala Academie. Wij zijn specialist in opleiden, trainen, onderzoek en innovatie.

Welkom zorgtopper in spé

Welkom zorgtopper in spé

In Isala vinden we opleiden belangrijk én leuk. We hebben de grootste opleidingsdichtheid in de regio en bieden meer dan 60 opleidingen, waaronder verpleegkunde opleidingen, medisch ondersteunende opleidingen en medische opleidingen. Isala heeft alles in huis: van thoraxchirurgie tot neurochirurgie, van nucleaire geneeskunde tot NICU. Het ideale ziekenhuis om als leerling, student, coassistent of arts-assistent je opleiding te volgen.

Dag klaslokaal, hallo werkplek

Dag klaslokaal, hallo werkplek

Leren en jezelf ontwikkelen doe je wat de Isala Academie betreft het beste via werkplekleren. Zo leer je in de praktijk van de situaties die je op je werkplek tegenkomt. Door dit te combineren met leertechnologie zorgen we ervoor dat team- en individuele ontwikkeling zichtbaar wordt, dat je als deelnemer op ieder moment van de dag van en met elkaar (virtueel) kunt leren en dat er op de werkplek tijd en ruimte is om te leren.

Gunstig onderzoeksklimaat

Gunstig onderzoeksklimaat

Onderzoekers (in de dop) krijgen in Isala ondersteuning door de afdeling Innovatie en Wetenschap. Dit team van epidemiologen, een statisticus, researchverpleegkundigen, een innovator en data-, kwaliteits- en projectmanagers helpt bij subsidieaanvragen en ontwikkelt onderzoeksprotocollen. Validatie en zorginnovaties, het ontsluiten van big data en onderzoek in de keten worden daarbij steeds belangrijker.

Ervaringen