Contact

Health Valley

  1. Health Valley

Health Valley is hét zorginnovatienetwerk van Oost-Nederland. Met zorginstellingen, kennisinstellingen, bedrijfsleven en overheden als partners, richten zij zich op de gezondheid en de zorg van morgen. Isala is één van de grootste partners.

Isala neemt deel aan Health Valley omdat in deze stichting regionale zorg- en kennisinstellingen, bedrijven en overheidsstellingen zitten die we nodig hebben om innovaties mee tot stand te brengen. Health Valley is bedoeld voor netwerken, contacten leggen en kijken waar men elkaar verder kan helpen met de ontwikkeling van innovatieve ideeën tot daadwerkelijk te vermarkten producten.

Ideeën afkomstig uit Isala

Van de initiatieven die tot nu toe bij Health Valley zijn verzameld, komt er een aantal uit Isala. Het zijn vaak ideeën die gericht zijn op de transitie van tweede- naar eerstelijnszorg, het vernieuwen en optimaliseren van bedrijfsprocessen of de ontwikkeling van medische toepassingen. Wat ze gemeen hebben, is dat ze voortkomen uit de dagelijkse praktijk. De Isala Academie ziet duidelijk de meerwaarde van Health Valley voor Isala. We willen niet dat het bij ideeën blijft. Wil je dat goed van de grond krijgen, dan moet je dat met meer partijen doen. Health Valley is daarvoor het aangewezen platform.

Ga naar de website van Health Valley.

 

Ervaringen