Contact

Publicaties

  1. Publicaties
Punt Coronavirus (COVID-19) Bent u patiënt, begeleider of bezoeker? Hier vindt u belangrijke informatie over uw bezoek aan Isala.

Isala staat in de top 3 van topklinische ziekenhuizen als het gaat om het aantal gepubliceerde wetenschappelijke artikelen. Isala-auteurs leveren jaarlijks een bijdrage aan meer dan 250 artikelen in peer reviewed tijdschriften.

IsalaPub

De Isala Academie beschikt over IsalaPub, een app waarmee de gepubliceerde PubMedpulicaties van auteurs werkzaam bij Isala kunnen worden geraadpleegd. De app biedt de mogelijkheid om door de publicaties te browsen en de abstracts te lezen. Andere functionaliteiten zijn het selecteren van publicaties op auteur, specialisme of tijdschrift. Een aantal rangschikkingen is beschikbaar zoals op aantal publicaties of op impactfactor. De app bevat alle artikelen vanaf 2010. De app wordt jaarlijks uitgebreid met de meest actuele informatie. De app is gratis te downloaden voor Android en iOS (iPhone en iPad). Daarnaast is via de website www.isalapub.nl ook een digitale versie beschikbaar voor de browsers Chrome en Safari.​

IsalaPub app zichtbaar op smartphone