ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Dermatologie

​Binnen het specialisme Dermatologie van Isala zijn negen dermatologen werkzaam. Zij beoefenen het vak in de volle omvang. Bijzondere aandachtsgebieden zijn flebologie, cosmetiek, dagbehandeling voor patiënten met chronische huidziekten, proctologie en dermato-oncologie in het bijzonder MOHS micrografische chirurgie.

Duur van de opleiding

De opleiding tot dermatoloog duurt vijf jaar en vindt plaats in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Gedurende die vijf jaar volgt u gedurende 2 x een half jaar een perifere stage in het tweede en het vierde jaar.
Tijdens deze perifere stage in Isala zijn de modules algemene dermatologische polikliniek, flebologie en dermatochirurgie een vast onderdeel. Daarnaast bestaat de mogelijkheid kennis en ervaring op te doen in de andere aandachtsgebieden.

Opleiders

dr. D.N.H. Enomoto, opleider 
dr. G.R.R. Kuiters, plaatsvervangend opleider 


Meer informatie

Wilt u meer weten over het specialisme of over de opleiding tot Dermatoloog, bezoek dan eens de websites van het UMCG. Onderaan deze pagina vindt u links naar de gerelateerde specialismen in Isala.

Uiteraard kunt u ons ook bellen. De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op (038) 424 62 20. Wilt u contact via de mail, maak dan gebruik van het online contactformulier.


15 mei 2015

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht