ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Kinderverpleegkundige

‚ÄčAls kinderverpleegkundige werk je in een multidisciplinair team. Daarbinnen draag je zelfstandig de zorg voor het zieke kind. Het kind is onlosmakelijk verbonden met zijn ouders of verzorgers. Jij als kinderverpleegkundige adviseert, begeleidt en instrueert hen tijdens de ziekenhuisopname van hun kind. Tijdens de opleiding word je begeleid door ervaren kinderverpleegkundigen.

Duur van de opleiding

De opleiding tot kinderverpleegkundige duurt een jaar en kan in zijn geheel binnen Isala worden gevolgd. Wel vragen wij van je, dat je voor de duur van de opleiding een leerarbeidsovereenkomst met ons aangaat.

Toelatingseisen

Je kunt de opleiding volgen als je in het bezit bent van een BIG-registratie als verpleegkundige (mbo/hbo).

Curriculum

De opleiding heeft een modulair karakter en bestaat uit twee modules methodische beroepsuitoefening en een generieke module. Naast de praktijkleerperioden op high care pasgeborenen en op de algemene kinderafdeling loop je korte stages. Deze zijn afhankelijk van je individuele leervragen.

Accreditatie

De opleiding is landelijk erkend door het College Zorg Opleidingen (CZO). Nadat je bent geslaagd voor het eindexamen ontvang je het diploma kinderverpleegkundige.

Subspecialisaties en doorstroommogelijkheden

Wil je na de opleiding jouw kennis en kunde verder verdiepen? Dan kun je, met vrijstellingen, instromen in de verpleegkundige vervolgopleidingen intensive care neonatologie (ICN) of intensive care kinderen (ICK).

Sollicitatie

Op het moment dat er opleidingsplaatsen beschikbaar zijn, vermelden wij dit op de vacaturesite van Isala.

Meer informatie

Wil je meer weten over het vak of over de opleiding, bezoek dan eens de websites van:

Onderaan deze pagina vind je links naar de gerelateerde specialismen in Isala.

Uiteraard kun je ons ook bellen. De medewerkers van de Isala Academie staan je graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op (038) 424 62 20. Wil je contact via de mail, maak dan gebruik van het online contactformulier.


1 november 2016

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht