ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Arteriepunctie

Afnemen bloedgasanalyse

​Het verrichten van een arteriepunctie is een voorbehouden handeling. Tijdens deze training kunt u zich deze handeling eigen maken door te oefenen met simulatiemateriaal.

Programma

De training start met uitleg over de indicaties, contra-indicaties en complicaties van een arteriepunctie. Daarna krijgt u toelichting op de materialen en benodigdheden, en demonstreert de trainer de handeling.
Vervolgens oefent en leert u zelf in een gesimuleerde praktijksituatie hoe u volgens de geldende richtlijnen en protocollen een arteriepunctie uitvoert en de totale zorg rondom een arteriepunctie ter hand neemt.

Voor wie?

Verpleegkundigen en artsen (in opleiding).

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een inhoudsdeskundige trainer. Het interactieve karakter van de training vraagt van u dat u zich voorbereidt aan de hand van een reader. Naast de oefeningen worden uw kennis en vaardigheden diagnostisch getoetst door middel van praktijkgerichte casussen.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u van de Isala Academie een bewijs van deelname. Deze training is met één punt geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V in het taakgebied zorgvrager gebonden.

Duur

De training duurt één uur. Na afloop van de training kunnen de deelnemers, indien wenselijk, nog een half uur gebruik maken van het simulatiemateriaal om extra te oefenen.

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen €25 per persoon. Voor externe deelnemers bedragen de kosten € 50 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.
De Isala Academie verzorgt de training voor groepen van minimaal vier personen op aanvraag.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


12 december 2016 1010

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht