ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Blaaskatheter en suprapubische katheter - basis

Tijdens deze training komen alle ins en outs rondom de verpleging van een patiënten met een blaaskatheter en een suprapubische katheter aan de orde. Naast de praktische handelingen wordt ook ingegaan op de achterliggende theorie. U krijgt de gelegenheid om de handelingen, waarvan er een aantal in de categorie voorbehouden en risicovol vallen, te oefenen in een veilige omgeving, waarbij u gebruik maakt van simulatiemateriaal.

Programma

De training start met uitleg over de blaaskatheter en de suprapubische katheter. Vervolgens komen ook het blaasspoelen, de blaastraining en de bladderscan aan bod en leert u wat de indicaties, contra-indicaties en complicaties van de diverse handelingen zijn. Na een demonstratie van diverse materialen kunt u tijdens het praktische deel van de training zelf oefenen in een gesimuleerde omgeving aan de hand van praktijkgerichte situaties.

Voor wie?

De training is bedoeld voor verpleegkundigen (in opleiding) en artsen (in opleiding).

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een inhoudsdeskundige trainer. Het interactieve karakter van de training vraagt van u dat u zich voorbereidt aan de hand van digitaal trainingsmateriaal. Naast de oefeningen worden uw kennis en vaardigheden diagnostisch getoetst door middel van praktijkgerichte casussen. De training is voor Isala Diaconessenhuis inhoudelijk anders vormgegeven. Zie hiervoor ook Praktijktoetsing Isala Diaconessenhuis.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. Deze training is met drie punten geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De training duurt drie uur.

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 75 per persoon. Voor externe deelnemers bedragen de kosten € 150 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier:

Voor groepen van minimaal acht personen kan de training ook op aanvraag worden verzorgd.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


28 december 2016 1016

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht