ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Bronchiaal toilet en tracheacanule - basis

​Bronchiaal uitzuigen en het verzorgen van een tracheacanule zijn handelingen die vallen in de categorie voorbehouden en risicovol. Tijdens deze training kunt u zich deze handeling eigen maken door te oefenen met simulatiemateriaal.

Programma

De training start met achterliggende theorie en uitleg over de tracheacanule en het bronchiaal toilet. Daarbij demonstreert de trainer de verschillende uitzuigmaterialen, tracheacanules en bijbehorende hulpstukken. Ook wordt aandacht besteed aan vernevelsystemen en toedieningsmogelijkheden voor zuurstof.

Voor wie?

De training is bedoeld voor verpleegkundigen (in opleiding) artsen (in opleiding).

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een inhoudsdeskundige trainer. Het interactieve karakter van de training vraagt van u dat u zich voorbereidt aan de hand van digitaal trainingsmateriaal. Naast de oefeningen worden uw kennis en vaardigheden diagnostisch getoetst door middel van praktijkgerichte casussen.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. Deze training is met drie punten geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De training duurt drie uur.

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 75 per persoon. Voor externe deelnemers bedragen de kosten € 150 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.
Voor groepen van minimaal acht personen kan de training ook op aanvraag worden verzorgd.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


12 december 2016 1018

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht