ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Centraal veneuze lijn

Tijdens deze training komen de ins en outs rondom de verpleging van een patiënt met een centraal veneuze lijn aan de orde. Naast de praktische handelingen wordt ook ingegaan op de achterliggende theorie. U krijgt de gelegenheid om de handelingen, waarvan er een aantal in de categorie voorbehouden en risicovol vallen, te oefenen in een veilige omgeving, waarbij u gebruik maakt van simulatiemateriaal.

Programma

De training start met uitleg en achterliggende theorie over centraal veneuze lijnen. De trainer vertoont een film over het inbrengen van de centraal veneuze lijn en hij demonstreert diverse materialen. Vervolgens kunt u tijdens het praktische deel van de training zelf oefenen in een gesimuleerde omgeving aan de hand van praktijkgerichte situaties.

Voor wie?

De training is bedoeld voor verpleegkundigen (in opleiding) artsen (in opleiding).

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een inhoudsdeskundige trainer. Het interactieve karakter van de training vraagt van u dat u zich voorbereidt aan de hand van digitaal trainingsmateriaal. Naast de oefeningen worden uw kennis en vaardigheden diagnostisch getoetst door middel van praktijkgerichte casussen. De training is voor Isala Diaconessenhuis inhoudelijk anders vormgegeven. Zie hiervoor ook Praktijktoetsing Isala Diaconessenhuis.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. Deze training is met twee punten geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De training duurt twee uur.

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 50 per persoon. Voor externe deelnemers bedragen de kosten € 100 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier:

Voor groepen van minimaal acht personen kan de training ook op aanvraag worden verzorgd.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


28 december 2016 1020

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht