ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Coaching

Op zoek naar een coach?

​Coaching is een individuele vorm van begeleiding die u hulp biedt bij uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij coaching staat bewustwording van uw gedrag in verschillende situaties centraal. Door middel van reflectie op uw gedrag krijgt u inzicht in uw belemmeringen in de huidige situatie en gaat u met nieuw gedrag experimenteren in toekomstige situaties. U bepaalt zelf uw doelstellingen en bent ook zelf verantwoordelijke voor uw leerproces.

Programma

Een coachingstraject bestaat uit meerdere gesprekken. Het eerste gesprek is een intakegesprek. In elk volgend gesprek brengt u een praktijksituatie in, die in verband staat met uw leerdoel(en). Door middel van coaching vergroot u uw mogelijkheden om concrete resultaten in het werk te beïnvloeden, krijgt u meer zelfvertrouwen, vergroot u uw zelflerend vermogen, u leert om te gaan met belemmerende gedachten en versterkt uw communicatieve vaardigheden. Afhankelijk van de leervraag kunnen verschillende onderwerpen aan de orde komen.

Te denken valt aan de volgende onderwerpen:

  • Hoe kan ik beter met mijn tijd omgaan?
  • Hoe kan ik met minder stress functioneren?
  • Hoe kan ik mijn medewerkers beter coachen?
  • Ik wil inzicht in mijn vaardigheden, kwaliteiten en valkuilen.
  • Hoe krijg ik mijn medewerkers daadwerkelijk tot gedragsverandering?
  • Hoe kan ik collega's beter aanspreken op hun gedrag?

Voor wie?

Voor alle medewerkers die zich bewust willen worden van hun functioneren en inzicht willen krijgen in hun denkwijze, handelen, oorzaak en gevolg van de ondernomen acties.

Werkwijze

Tijdens de intake zullen eerst met u uw leervraag en doelstellingen helder worden gemaakt. Indien van toepassing zal dit intakegesprek samen met uw leidinggevende plaatsvinden. Wanneer de leervraag helder is zal gekeken worden of coaching het juiste middel is. Tijdens het coachingstraject brengt u situaties in vanuit de praktijk die in verband staan met uw leervraag. Na afloop van ieder gesprek schrijft u een reflectieverslag over wat uw geleerd heeft tijdens het coachingsgesprek. Het coachingstraject zal afgesloten worden met een evaluatie met u en eventueel weer samen met uw leidinggevende.

Duur

In overleg met u te bepalen.

Groepsgrootte

Coaching is een individueel traject.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 135 per persoon, per gesprek van anderhalf uur. De kosten van coaching voor externe deelnemers is op aanvraag.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


12 december 2016 1021

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht