ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Feedback

​In het dagelijks werk praten collega’s veel met elkaar. Toch blijkt het vaak lastig elkaar echt aan te spreken. Zeker als dingen niet (helemaal) goed gaan, maar ook als het juist erg goed gaat. Ook is het niet altijd eenvoudig om kritiek of complimentjes te ontvangen. Feedback geven en ontvangen is lastig, maar wel te leren. In deze training leert u de vaardigheden die nodig zijn om effectief feedback te kunnen geven en ontvangen.

Programma

Feedback heeft altijd tot doel de samenwerking of de manier van werken te verbeteren. Van feedback valt te leren. In deze training leert u wat feedback is. Vervolgens leert u door verschillende oefeningen zowel het geven als ontvangen van feedback in de praktijk toe te passen.

Voor wie?

Voor alle medewerkers/teams die handvatten willen hebben om op een goede manier feedback te kunnen geven en ontvangen.

Werkwijze

Deze training wordt verzorgd door een trainer. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Naast individuele deelname is het ook mogelijk om deze training met uw hele team te volgen. In dat geval gaan we eerst met u in gesprek. Daarin bekijken we op welke punten de training op maat gemaakt kan worden voor uw team.

Duur

De training duurt drie uur.

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 75 per persoon. Externe deelnemers betalen € 138 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


12 december 2016 1036

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht