ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Werkbegeleiding verdieping hbo

Werkbegeleiding is een belangrijk instrument om nieuwe medewerkers, leerlingen en stagiaires te begeleiden in hun leerproces.

Het beoordelen/examineren van de zorgprofessionals is de taak van het werkveld. De rol van beoordelaar vraagt dan ook andere competenties dan de rol van bijvoorbeeld coach/begeleider. Hoe geeft u invulling aan uw rol als beoordelaar? Hoe gaat u om met het brengen van slecht nieuws? Wat betekenen de hbo-competenties? Wat zijn uw sterke- en verbeterpunten als het gaat om beoordelen van nieuwe medewerkers, leerlingen en stagiaires.

Met deze en andere vragen krijgt u ongetwijfeld te maken. In deze training gaat u ermee aan de slag. Door zelf te ervaren, maakt u zich kennis en vaardigheden eigen die nodig zijn om een nieuwe medewerker, leerling en/of stagiaire te begeleiden en te beoordelen in de beroepspraktijk.

Programma

Het programma is toegespitst op het beoordelen van hbo-leerlingen en stagiaires. Tijdens deze dag zal er eerst een korte opfris zijn met betrekking tot de verschillen in uw rol als begeleider en uw rol als beoordelaar. Daarna wordt het toegespitst op de procedure van het beoordelen binnen het hbo-onderwijs. Waar moet een beroepsproduct aan voldoen? Wanneer is het voldoende hbo-niveau en wat mag ik van de student verwachten? Door middel van zelf ingebrachte situaties gaat u oefenen in het beoordelen van de beroepsproducten. Dit gebeurt middels de STARR-methode. De trainingsdag zal een interactief karakter hebben.

Voor wie?

De training is geschikt voor zorgprofessionals die leerlingen en stagiaires (gaan) begeleiden en beoordelen op hbo-niveau.

Werkwijze

Het interactieve karakter van de training vraagt van u een actieve houding. Daarnaast vragen wij u zo'n twee uur te besteden aan voorbereiding van lesstof en het maken van opdrachten.

Accreditatie

Als u de training volledig hebt gevolgd, ontvangt u na afloop een bewijs van deelname van de Isala Academie. Deze training is met zes punten geaccrediteerd in het kwaliteitsregister V&V.

Duur

De training duurt een dag.

Groepsgrootte

Minimaal 12, maximaal 15 deelnemers.

Kosten

Voor externe deelnemers bedragen de kosten € 220 per persoon. Medewerkers van Isala betalen € 140 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


10 januari 2017 1056

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht