ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Presenteren

​Als professional wilt u graag uw kennis en ervaring delen. De ene keer is dat tijdens een persoonlijk gesprek. De andere keer houdt u een presentatie voor een groep collega’s, patiënten of andere belangstellenden. Deze training biedt u handvatten om op professionele wijze een presentatie te verzorgen en geeft u de mogelijkheid om dat in de beslotenheid van een kleine groep te oefenen.

Programma

Na een theoretische inleiding krijgt u de opdracht om zelf een presentatie voor te bereiden. Deze presentatie en de beantwoording van de vragen worden opgenomen op video. Zo kunt u na afloop reflecteren op uw eigen voordracht. Uw medecursisten zullen uw presentatie kritisch volgen. Net zoals van u wordt verwacht dat u ook een aantal andere presentaties becommentarieerd.

Voor wie?

De training is bedoeld voor de professional die regelmatig een presentatie houdt. Deze training is tevens onderdeel van de leergang "professional met een extra taak".

Werkwijze

Deze training wordt verzorgd door een trainer van de Isala Academie.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een certificaat van de Isala Academie. Volgt u deze training als onderdeel van de leergang "professional met een extra taak", dan ontvangt u een certificaat voor deze leergang. Deze training is met zes punten geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V in het taakgebied professiegebonden.

Duur

Drie bijeenkomsten.

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal negen deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 175 per persoon. Voor externe deelnemers bedragen de kosten € 323 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


12 december 2016 1062

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht