ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

SBARR voor medisch ondersteunende en zorgondersteunende functies

​Binnen Isala is besloten dat alle medewerkers via de SBARR methodiek moeten communiceren tijdens het verstrekken en aannemen van opdrachten/ informatie en tijdens het overdragen. Deze gestructureerde communicatie methodiek heeft tot doel schade bij patiënten als gevolg van fouten te voorkomen en komt van oorsprong uit de acute zorg.

Programma

De training is praktisch van aard. Naast een korte theoretische uitleg ligt het accent op het oefenen van scenario’s. In deze scenario’s wordt een beroep gedaan op uw communicatieve vaardigheden en oefent u praktijksituaties. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het overdragen van informatie, het maken van telefonische afspraken met de patiënt en het mondeling/telefonisch overleggen met de arts of een collega.

Voor Wie?

Voor medewerkers die een medisch ondersteunende of zorgondersteunende functie vervullen.

NB: Vervult u een medische of verpleegkundige functie? Kijk dan onderaan deze pagina voor de training SBARR voor medische en verpleegkundige functies.

Advies nodig over de te kiezen variant? Overleg met uw leidinggevende of neem contact op met de Isala Academie via onderstaande contactgegevens.

Werkwijze

Na inschrijving ontvangt u per mail een uitnodiging voor de training. De training wordt verzorgd door een inhoudsdeskundige trainer.

Bewijs van deelname

Na afloop van de training kunt u een bewijs van deelname downloaden via het leerportaal van de Isala Academie.

Duur

De training duurt anderhalf uur.

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen 35 euro per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.
Voor groepen van minimaal acht personen kan de training ook op aanvraag worden verzorgd.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


12 december 2016 1063

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht