ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Teambijeenkomst

​Werken in een team betekent samenwerken en dat is niet altijd even gemakkelijk. Een team bestaat uit individuen met eigen belangen en kwaliteiten. Daarnaast heeft een afdeling of organisatie ook belangen en doelen. Het optimaal benutten van ieders kwaliteiten, en het verhelderen van het gezamenlijke belang, leidt tot een goede teamsfeer. En daarmee tot betere resultaten.

Deze training draagt bij aan de ontwikkeling van uw team. Door aandacht te besteden aan de verschillende verwachtingen, kwaliteiten en rollen. Met als doel de communicatie en samenwerking te bevorderen en de afdelingsresultaten te verbeteren.

Programma

Tijdens de op maat gemaakte training kunnen de volgende vragen en onderwerpen aan de orde komen:

  • Zijn onze verwachtingen duidelijk voor de ander?
  • Verloopt de samenwerking naar verwachting?
  • Wat zijn gewenste samenwerkingsnormen?
  • Zijn de visie en doelstellingen voor iedereen duidelijk?
  • Hoe verlopen de communicatie- en informatiestromen en wat kunnen we daarin verbeteren?
  • Wat zijn ieders kwaliteiten en hoe zetten we die zo optimaal mogelijk in?
  • Wat zijn onze kwaliteiten als team?
  • Werken met kernkwadranten.
  • Hoe spreken we elkaar aan op gedrag?

De training blijft niet alleen bij praten. Tijdens de training worden duidelijke afspraken gemaakt, acties afgesproken én er wordt geoefend in het samenwerken. Dat kan zowel indoor als outdoor. Uiteindelijk is het doel dat medewerkers meer plezier krijgen in hun werk, waardoor ook de afdelingsresultaten zullen verbeteren.

Voor wie?

Voor alle teams/afdelingen die zich bewust willen worden van hun functioneren als team/afdeling en de onderlinge samenwerking en communicatie willen verbeteren c.q. goed willen houden.

Werkwijze

Deze training is maatwerk. Voorafgaand vindt een gesprek plaats met de leidinggevende en eventueel medewerkers om de vraag helder te krijgen. Vervolgens wordt in overleg een programmavoorstel ontwikkeld. De training start na bespreking en goedkeuring van een offerte. Na afloop vindt een evaluatie plaats en worden eventuele vervolgstappen afgesproken. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt de training verzorgd door een of meerdere trainers.

Duur

Dit is afhankelijk van uw vraag en wordt dus in overleg met u bepaald.

Groepsgrootte

Minimaal acht, maximaal 25 deelnemers.

Kosten

De kosten zijn op aanvraag.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

De Isala Academie verzorgt de cursus op aanvraag. Dat betekent dat we de datum in overleg vaststellen. Maak uw interesse kenbaar via aanmelding@isala.nl.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


12 december 2016 1072

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht