ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

VMS kwetsbare oudere

Met het thema kwetsbare ouderen binnen het VMS-programma wordt beoogd om vermijdbaar functieverlies door complicaties tijdens een ziekenhuisopname bij de klinische oudere patiënt te voorkomen. Onderdeel van het VMS is het identificeren van risicofactoren bij alle klinische patiënten van 70 jaar en ouder. In deze online module wordt een overzicht gegeven van de beschikbare screeningsinstrumenten en de benodigde preventieve en behandelinterventies.

Programma

Op een eigen gekozen moment en tijdstip kan online worden deelgenomen aan deze training. De module richt zich op de vier grootste geriatrische problemen die geassocieerd zijn met functieverlies – delier, vallen, ondervoeding en fysieke beperkingen – en de instrumenten die speciaal zijn ontworpen om de risico’s op die problemen te identificeren. Naast audiovisuele leermaterialen vindt u in de module de geldende Isala protocollen, diverse artikelen en presentaties. Een afsluitende kennistoets maakt onderdeel uit van de module.

Voor wie?

De training is bedoeld voor verpleegkundigen (in opleiding), verzorgenden en poliklinisch medewerkers.

Werkwijze

Na inschrijving ontvangt u per mail inloggegevens voor het leerportaal van Isala. Na het afronden van de kennistoets blijft de training nog één jaar beschikbaar als naslag en informatiebron. De module is 24 uur per dag vanaf elke PC (ook vanaf thuis) te benaderen.

Accreditatie

Na het succesvol afronden van de kennistoets wordt binnen zes weken één punt bijgeschreven in het kwaliteitsregister V&V.

Duur

Studietijd (inclusief toets) één uur.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 12,50 per persoon.

Aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


21 juli 2017 1079

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht