ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

VMS vitaal bedreigde patiënt

Vroege herkenning en behandeling

​Een vitaal bedreigde patiënt is een patiënt waar bij één of meer vitale orgaanfuncties, zoals ademhaling, circulatie en bewustzijn, zodanig verstoord zijn dat zij dreigen te falen. Deze patiënten hebben passende zorg nodig om vermijdbare schade en potentieel overlijden te voorkomen. Om te zorgen dat u adequaat kunt reageren op deze patiëntengroep zijn eenduidige afspraken nodig voor het tijdig signaleren van achteruitgang bij patiënten. De doelstelling van VMS en ook van Isala is dat een Spoed Interventie Systeem (SIS) een reductie kan bewerkstelligen van onbedoelde schade.

Programma

Op een eigen gekozen moment en tijdstip kan online worden deelgenomen aan deze training. De module richt zich op het Spoed Interventie Systeem (SIS): Vroege Signalering Score ( VSS), communicatie via de SBARR-methodiek, de (re-)actie van de arts (GAS) en het Spoed Interventie Team (SIT). Naast audiovisuele leermaterialen vindt u in de module de geldende Isala protocollen, diverse artikelen en presentaties. Een afsluitende kennistoets maakt onderdeel uit van de module.

Voor wie?

Algemeen verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, physician assistents en arts-assistenten.

Werkwijze

Na inschrijving ontvangt u per mail inloggegevens voor het leerportaal van Isala. Na het afronden van de kennistoets blijft de training nog één jaar beschikbaar als naslag en informatiebron. De training is 24 uur per dag vanaf elke PC en laptop (ook vanaf thuis) te benaderen.

Accreditatie

Na het succesvol afronden van de kennistoets wordt binnen 6 weken 1 punt bijgeschreven in het kwaliteitsregister V&V.

Duur

Studietijd (inclusief toets) één uur.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 7,50 per persoon.

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


8 januari 2018 1085

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht