ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

JCI dossiervoering Eridanos

Isala is op weg om in juni 2016 de JCI accreditatie te behalen. In de JCI-normen staat het adequaat organiseren en het aantoonbaar verlenen van goede patiëntenzorg centraal. Goede communicatie en een adequate dossiervoering is daarbij van essentieel belang. Artsen en zorgprofessionals hebben daarin een belangrijk aandeel.

Programma

Na het volgen van deze training kunt u op een tijdefficiënte manier patiëntendossiers aanmaken en onderhouden, die voldoen aan de richtlijnen voor medische dossiervoering. U weet hoe u conform werkafspraken de verslaglegging van medische gegevens kunt vormgeven in het EPD Eridanos. Na afloop bent u in staat uw eigen dossiervoering kritisch te beoordelen en kunt u collega’s van gerichte feedback voorzien met betrekking tot een adequate dossiervorming.

Voor wie?

De training is voor alle medisch specialisten, arts-assistenten, verpleegkundig specialisten en physician assistants werkzaam binnen Isala.

Werkwijze

Tijdens een interactieve presentatie krijgt u tips & trics. Tijdens een computerpracticum gaat u vervolgens zelf aan de slag.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie.

Duur

De training duurt twee uur.

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


1 mei 2017 1097

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht