ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Decentraal aanvragen

Het operationele bestelproces van artikelen en het decentraal assortimentsbeheer wordt uitgevoerd via de applicatie decentraal aanvragen (DCA). In deze training wordt het logistiekproces van voorraadbeheer en de dienstverlening van de afdelingen Inkoop en Logistiek op een praktische manier toegelicht, zodat u aan de slag kunt in uw rol als decentraal assortimentsbeheerder. 

Programma

De training start met kennis over het operationele inkoop- en logistiekproces. Vervolgens wordt de training afgesloten met een ┬┤knoppentraining┬┤ in de applicatie Decentraal aanvragen.

Voor wie?

De training is bedoeld voor alle medewerkers van Isala Diaconessenhuis die bestellingen plaatsen en/of verantwoordelijk zijn voor de afdelingsvoorraad. 

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een inhoudsdeskundige trainer. Na een korte inleiding krijgt u steeds ruim de tijd om de vaardigheden te oefenen. Al doende leert men. U kunt rekenen op veel persoonlijke aandacht en u hebt voldoende ruimte voor het stellen van vragen. 

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. 

Groepsgrootte

Minimaal vier, maximaal twaalf deelnemers.

Duur

De training duurt drie uur.

Kosten

Aan deze training zijn geen kosten verbonden.

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


19 december 2016 1102

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht