ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Cognos

Cognos is de Business analytics tool van Isala. Voor leidinggevenden worden via Cognos diverse rapportages en dashboards beschikbaar gesteld, waardoor Cognos een goed hulpmiddel kan zijn bij het sturen op de beoogde resultaten. In deze training maakt u kennis met de functionaliteiten en rapportagemogelijkheden van Cognos. 

Programma

De training start met uitleg over wat is Cognos en welke onderdelen er te vinden zijn in Cognos (o.a. financieel, kwaliteit, HR en productie). Vervolgens krijgt u meer informatie over de documentatie en vooral wat kan ik als manager/leidinggevende met een rapportage doen. 

Voor wie?

De training is bedoeld voor managers, leidinggevenden en medewerkers van de afdeling Finance & Control van Isala Diaconessenhuis.

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een inhoudsdeskundige trainer. Na een korte inleiding krijgt u steeds ruim de tijd om de vaardigheden te oefenen. Al doende leert men. U kunt rekenen op veel persoonlijke aandacht en u hebt voldoende ruimte voor het stellen van vragen. 

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. 

Groepsgrootte

Minimaal vier, maximaal tien deelnemers.

Duur

De training duurt anderhalf uur.

Kosten

Aan deze training zijn geen kosten verbonden.

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


19 december 2016 1103

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht