ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Agressie fysiek - herhaling

In de dagelijkse praktijk van een ziekenhuis komen situaties voor waarin een medewerker wordt geconfronteerd met agressie. Soms kan dat uitmonden in fysieke agressie. In de basistraining heeft u geleerd hoe u met fysieke agressie om kunt gaan, hoe u de fysieke agressie in kunt perken en hoe u zichzelf zo snel mogelijk in veiligheid kunt brengen. In deze training herhaalt u wat u in de basistraining heeft geleerd. De ervaring leert dat het van belang is om het geleerde regelmatig te herhalen, om te voorkomen dat kennis en vaardigheden weggezakt zijn als ze nodig zijn. Trek uw werkkleding aan of gemakkelijk zittende kleding en schoeisel voor deze training.

Programma

In deze training staat het oefenen centraal.

Voor wie?

Medewerkers van hoog-risico afdelingen die in hun dagelijkse taakuitoefening kans lopen op een confrontatie met fysieke agressie en van wie verwacht mag worden dat zij deze ongewenste situatie naar juistheid kunnen inschatten en tegemoet kunnen treden. Om aan deze training deel te kunnen nemen is het noodzakelijk dat u niet langer dan twee jaar geleden de basistraining ‘agressie fysiek’ heeft gevolgd.

Werkwijze

De lesstof wordt op een interactieve manier aangeboden. Uitgangspunt hierbij is de dagelijkse praktijk van u als deelnemer. 

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie.

Duur

De training duurt twee uur.

Groepsgrootte

Minimaal tien, maximaal twaalf deelnemers.

Kosten

Opgave gaat per team. Begeleiding door twee trainers kost € 500. Voor externe deelnemers is de prijs o.b.v. maatwerk.

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier


20 december 2016 1106

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht