ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Bloedtransfusie

Tijdens deze training komen alle ins en outs rondom de verpleging van patiënten met een bloedtransfusie aan de orde. Naast de praktische handelingen wordt ook ingegaan op de achterliggende theorie. U krijgt de gelegenheid om de handelingen te oefenen in een veilige omgeving, waarbij u gebruik maakt van simulatiemateriaal.

​Programma

De training bestaat uit theorie (elearning) over de samenstelling van het bloed, de verschillende bloedgroepen en de procedure aanvraag en voorbereiden bloedtransfusie. In de elearning komen de verpleegkundige rollen/taken in de transfusieketen aan bod en leert u wat de symptomen van transfusiereacties zijn en wat dan te doen.
Tijdens een (facultatieve) instructiebijeenkomst krijgt u een demonstratie van diverse materialen en kunt u tijdens het praktische deel van de training zelf oefenen in een gesimuleerde omgeving aan de hand van praktijkgerichte situaties. De training is specifiek voor Isala Diaconessenhuis en geeft u een gedegen voorbereiding op de praktijktoetsing. Zie hiervoor ook Praktijktoetsing Isala Diaconessenhuis.

Voor wie?

De training is bedoeld voor verpleegkundigen (in opleiding) en artsen (in opleiding) van Isala Diaconessenhuis.

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een inhoudsdeskundige trainer. Het interactieve karakter van de training vraagt van u dat u zich voorbereidt aan de hand van digitaal trainingsmateriaal. Naast de oefeningen worden uw kennis en vaardigheden diagnostisch getoetst door middel van praktijkgerichte casussen.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. Deze training is geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De training duurt twee uur.

Groepsgrootte

Minimaal twee, maximaal vier personen.

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 50 per persoon. Voor externe deelnemers bedragen de kosten € 100 per persoon.

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


20 december 2016 1108

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht