ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Til- en transfertechnieken

​Zorgprofessionals krijgen regelmatig te maken met patiënten die niet meer zelfstandig een transfer kunnen maken. Diverse hulpmiddelen kunnen uitkomst bieden. De juiste techniek bij het verplaatsen van patiënten is daarbij erg belangrijk. Het blijkt dat veel ziekteverzuim veroorzaakt wordt door klachten van het bewegingsapparaat die mogelijk veroorzaakt worden door niet juist tillen en verplaatsen van patiënten/cliënten. De training Til- en transfertechnieken gaat in op het gebruik van transferhulpmiddelen en de eigen lichaamshouding. Tevens komen praktijksituaties aan bod waarin geoefend kan worden met de verschillende hulpmiddelen.

Programma

Tijdens deze training is er een korte theoretische uitleg over de wervelkolom, de belasting en de benadering. Vervolgens gaat u praktisch aan de slag met het op juiste wijze uitvoeren van verplaatsingstechnieken.

Voor wie?

De training is bedoeld voor medewerkers (inclusief stagiairs) van Isala Diaconessenhuis waarbij til- en transferactiviteiten voortvloeien uit hun functie.

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een inhoudsdeskundige trainer (fysiotherapeut/ergotherapeut). Het is een interactieve training, waarin praktisch oefenen centraal staat.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie.

Duur

De training duurt drie en een half uur.

Groepsgrootte

Minimaal vier, maximaal vijftien deelnemers.

Kosten

Voor medewerkers van Isala Diaconessenhuis zijn er geen kosten verbonden aan deze training.

Locatie

De training vindt plaats in de leslokalen van Isala Diaconessenhuis.

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier. Voor groepen van minimaal acht personen kan de training ook op aanvraag worden verzorgd.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


10 februari 2017 1112

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht