ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

EZIS

Isala Diaconessenhuis gebruikt de applicatie ChipSoft EZIS. In dit Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en Zorg Informatie Systeem (ZIS) worden alle gegevens rondom de patiënt geregistreerd. Zoals bijvoorbeeld dossiervoering in het EPD, verpleegkundige rapportage en actieplannen in het Elektronisch Verpleegkundig Dossier (EVD), afspraakplanning op de polikliniek/onderzoeksafdelingen, OK-verslagen, etc.  Afhankelijk van uw functie krijgt u toegang tot de benodigde functionaliteiten in het programma.

Programma

Tijdens de navigatietraining maakt u kennis met het EZIS. Deelnemers krijgen o.a. uitleg over inloggen en met welke werkbladen er wordt gewerkt. Zo wordt getoond waar u gegevens kunt vinden en wordt de werkwijze van registreren en regelgeving rondom het patiëntendossier toegelicht. De inhoudelijke uitleg van de werkwijze, behorend bij uw functie, gebeurd op de werkvloer door een eigen collega.

Voor wie?

De training is bedoeld voor medewerkers (inclusief stagiaires) van Isala Diaconessenhuis die vanuit hun functie te maken krijgen met Chipsoft EZIS.

Werkwijze

De training wordt verzorgd door een functioneel beheerder van het EZIS team. Het is een informatieve training. Uitleg van het systeem, praktisch oefenen en werken vindt plaats op de afdeling of polikliniek.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie.

Locatie

De training vindt plaats in het computer leslokaal achter het personeelsrestaurant van Isala Diaconessenhuis.

Groepsgrootte

Minimaal vier, maximaal twaalf deelnemers.

Duur

De training duurt een uur.

Kosten

Voor medewerkersvan Isala zijn er geen kosten verbonden aan deze training.

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


21 juli 2017 1113

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht