ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Delier

Delier vormt een ernstig onderschat probleem bij ziekenhuisopname. De nieuwe richtlijn van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Geriatrie besteedt onder andere meer aandacht aan het verbeteren van de organisatie en zorg voor patiënten met een delier. Daarnaast blijft de vroegtijdige herkenning en behandeling van delier – en het bieden van passende zorg – van groot belang.

Programma

Op een eigen gekozen moment en tijdstip kunt u online deelnemen aan deze training. Na afloop kunt u een delierrisico herkennen en beoordelen, en (preventieve) verpleegkundige interventies toepassen voor diverse probleemgebieden bij delier. U kent het belang van een goede organisatie van de zorg omtrent delier met behulp van een meervoudig interventieprogramma. Een afsluitende kennistoets maakt onderdeel uit van de training.

Voor wie?

Deze training is uitsluitend bedoeld voor verpleegkundigen en zorgprofessionals die werkzaam zijn in Isala.

Werkwijze

Na inschrijving kunt u de training online volgen in het leerportaal van de Isala Academie.

Accreditatie

Na het succesvol afronden van de kennistoets kunt u een bewijs van deelname van de Isala Academie downloaden. Deze training is met twee punten geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De training duurt maximaal twee uur (inclusief kennistoets).

Kosten

Medewerkers van Isala betalen € 12,50 per persoon.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


10 maart 2017 1119

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht