ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Elektronisch voorschrijven (EVS)

​Het voorschrijven en toedienen van geneesmiddelen is een kritisch proces bij de zorg voor de patiënt. Het is vanzelfsprekend dat professionals hiertoe binnen Isala zijn getraind en gekwalificeerd. Binnen Isala wordt voor het voorschrijven van geneesmiddelen een geautomatiseerd voorschrijfsysteem gebruikt. Daarbij voert de voorschrijver tijdens het voorschrijven ook gelijktijdig de medicatiebewaking uit. Isala Diaconessenhuis gebruikt de applicatie Klinicom in ChipSoft EZIS. Isala gebruikt de applicatie Eridanos. Voor beide systemen geldt dat voor gebruik een training moet worden gevolgd. Pas na het volgen van de training worden voorschrijvers geautoriseerd.

Programma

Tijdens de (online) training maakt u kennis met het EVS van de locatie waar u gaat werken. U krijgt een aantal praktische oefeningen aangereikt, die in lijn zijn met de geldende procedures over het maken van een medicatieopdracht en het voorschrijven van recepten.

Voor wie?

De training is uitsluitend bedoeld voor medewerkers met een voorschrijfbevoegdheid.

Werkwijze

Voor het EVS in Eridanos en voor EVS- Klinicom zijn (online) trainingen beschikbaar. In beide gevallen is er sprake van een interactieve training, waarin naast uitleg van het systeem, praktische tips centraal staan. Indien u als voorschrijver werkzaam bent op beide locaties, volgt u beide trainingen. Op die manier verkrijgt u ook de autorisaties voor de verschillende systemen.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie.

Groepsgrootte

Minimaal vier, maximaal twaalf deelnemers.

Duur

De training duurt een uur.

Kosten

Voor medewerkers van Isala zijn er geen kosten verbonden aan deze training.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier:

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


24 oktober 2017 1120

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht