ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Mishandeling van patiënten in afhankelijkheidsrelaties - werken met de meldcode

​Huiselijk geweld en kindermishandeling ontstaan niet van de een op de andere dag: het begint vaak met een incident en ontwikkelt zich veelal tot langdurig en soms ernstig geweld. Geweld dat ernstige schade kan veroorzaken, op korte en lange termijn. In uw werk heeft u kansen om signalen op te vangen van kinderen, volwassenen of ouderen die betrokken zijn bij huiselijk geweld. Deze online training is bedoeld om signalen te herkennen en om te leren werken met de meldcode.

Voor wie?

De training is bedoeld voor alle medewerkers van Isala die directe zorg leveren aan patiënten. Er zijn specifieke trainingen voor artsen, verpleegkundigen, fysio- en andere oefentherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers en andere ondersteunende disciplines werkzaam op de spoedeisende hulp, kinderafdeling, poliklinieken en verpleegafdelingen.

Werkwijze

Na inschrijven heeft u toegang tot de e-learning module die te vinden is in het leerportaal van de Isala Academie. Kies bij de aanmelding voor de doelgroep die het best past bij uw functie.

Accreditatie

Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname van de Isala Academie. De modules zijn geaccrediteerd bij diverse registers (o.a. Kwaliteitsregister V&V).

Locatie

Op de eigen werkplek (PC met geluidskaart) en/of waar een computer ter beschikking is.

Kosten

Isala medewerkers en specialisten betalen in 2017 geen kosten. Een gebruikerslicentie is een jaar geldig.

Groepsgrootte

Niet van toepassing.

Duur

De online modules variëren van één tot drie uur. Dit verschilt per doelgroep.

Trainingsdata en aanmelden

Aanmelden voor deze modules kan op basis van doelgroep. Kies voor de doelgroep die het meest passend is voor uw functie.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88.


31 oktober 2017 1128

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht