ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Ik werk hier veilig en gezond - toets stafdiensten locatie Zwolle, Heerde, Kampen

​Isala vindt het belangrijk dat medewerkers veilig en gezond werken. Om te borgen dat iedereen voldoende op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en afspraken, moeten alle medewerkers jaarlijks de toets ‘Ik werk hier veilig en gezond’ doen. De toets is diagnostisch van aard en richt zich op de volgende thema’s: arbeidsomstandigheden, beheer van noodsituaties, beveiliging en veiligheid, brandveiligheid, gevaarlijke materialen en afval, informatiebeveiliging, nutsvoorzieningen, preventie en bestrijding van infecties en veilig toepassen medische hulpmiddelen.

Programma

De toets bestaat uit 22 vragen verdeeld over de verschillende thema’s en kan op een eigen gekozen moment en tijdstip online worden gemaakt. Op de digitale toetspagina staan verwijzingen naar iDoc die ondersteuning bieden bij het maken van de toets. 

Voor wie?

De toets is bedoeld voor Isala medewerkers werkzaam op locatie Zwolle, Heerde en/of Kampen binnen onderstaande stafdiensten: Centrum voor Verbeteren en Innoveren, Marketing en communicatie, Finance en Control, HR, ICT, Inkoop, Isala Academie, Marketing, Netwerk Acute Zorg, Raad van Bestuur, Bestuurssecretariaat, RVE-managers en secretaresses van de RVE managers.

Werkwijze

Na inschrijving ontvangt u per mail inloggegevens voor het leerportaal van Isala. Als u de toets behaald heeft, ontvangt u een certificaat. Toets niet in één keer gehaald? U heeft 2 herkansingen. De toets is 24 uur per dag vanaf elke PC (ook vanaf thuis) te benaderen en kan op elk moment worden onderbroken. Bij hervatting kunt u doorgaan bij de laatst gemaakte vraag. Houdt u er rekening mee dat doorlinken naar iDoc alleen vanaf een Isala PC mogelijk is.

Accreditatie

Niet van toepassing.

Kosten

Aan de toets zijn geen kosten verbonden.

Maatwerk

De Isala Academie vindt het belangrijk dat de trainingen aansluiten bij de dagelijkse praktijk binnen uw afdeling of organisatie. Daarom streven we altijd naar maatwerk en verzorgen we de trainingen desgewenst in uw eigen organisatie. Uw vraag bepaalt ons aanbod!

Aanmelden

Maak gebruik van het online inschrijfformulier om u aan te melden voor de toets.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier. 


6 april 2017 1098

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht