ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

JCI - Ik werk hier veilig en gezond

In juli 2016 behaalde Isala haar JCI certificering. In navolging hierop is ook het Isala Diaconessenhuis op weg om haar JCI accreditatie te behalen. In de JCI-normen staat het adequaat organiseren en het aantoonbaar verlenen van goede patiëntenzorg centraal. Een veilige werkomgeving voor medewerkers én patiënten is daarbij van essentieel belang. Alle medewerkers van Isala hebben daarin een belangrijk aandeel. Wat kunt u zelf doen om gezond en veilig te werken? Hoe houdt u uw werkomgeving veilig voor zowel uw patiënt, collega’s en u zelf? Deze training biedt u praktische informatie en tips.

Voor wie?

Alle medewerkers die werkzaam zijn binnen het facilitair bedrijf (zoals de medewerkers logistiek, schoonmaak en brancardiers), de Medische technologie, de CSA en de apotheek. Tevens gaat het om (externe) medewerkers die in opdracht van het Facilitair bedrijf of de RVE zorgtechnologie (BAM, Unica, AAFM etc.) binnen Isala werkzaam zijn.  

Programma

In een interactieve sessie van een uur gaan deelnemers aan de slag met thema’s waar ze in hun dagelijkse werk mee te maken hebben maar zich hiervan wellicht minder bewust van zullen zijn. Het gaat dan om thema’s als informatiebeveiliging, brandveiligheid, infectiepreventie, fysieke beveiliging, gevaarlijke materialen en omgaan met noodsituaties.

Duur

De training duurt een uur.

Cursusdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan u graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88, of maak gebruik van het online contactformulier.


10 februari 2017 1094

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht