ISALA

Weergave

Om u de beste leesbaarheid te bieden, kunt u hier het lettertype en de achtergrondkleur naar wens aanpassen.

Lettertype


Achtergrond

Leergang professional plus educatie

In Isala houden verpleegkundigen en andere medewerkers zich bezig met het leren op een afdeling of binnen een specialisme. Het doel is om op een integrale, procesmatige wijze de kwaliteit van zorg of werkzaamheden te verbeteren en/of te borgen vanuit één aandachtsgebied. De leergang is bedoeld voor alle professionals met een duidelijke educatietaak op de afdeling. De kerntaken van de professional met een educatietaak zorgen ervoor dat:

  • Leren op de werkplek ondersteunend is aan het behalen van de doelstellingen van Isala zoals beschreven in de doelstellingenbrief en strategienota.
  • Er standaardisatie ontstaat van leerprocessen door studenten en medewerkers op de werkplek.
  • Er professionalisering plaatsvindt van medewerkers op een afdeling, waarbij voldaan wordt aan de standaarden vanuit Isala (bijvoorbeeld Kwaliteitspaspoort), externe partijen (bijvoorbeeld CZO), beroepsverenigingen (bijvoorbeeld Kwaliteitsregisters) en individuele wensen van een medewerker.
  • De visie op leren van Isala tot uiting komt op de werkplek (702010 principe).
  • De medewerkers plus educatie ambassadeurs zijn m.b.t. het leren op afdelingen, waardoor ze samen met de opleidingsadviseurs van de Isala Academie het instrument opleiden en leren effectief en efficiënt kunnen inzetten op afdelingsniveau.
  • Er ogen en oren in het team voor de leidinggevende zijn, waardoor veranderingen, transities en innovaties vorm krijgen.

Na de leergang heeft u meer handvatten om bovenstaande op de afdeling te bereiken en heeft u vooral inzicht in uw eigen rol en positie als professional met een educatietaak op de afdeling. 

De leergang wordt mede ontwikkeld en gegeven door externe partners. 

Programma

DagenOnderwerpen
Dag 1 (twee dagdelen)

Aan de slag met de drijfveren (u ontvangt voorafgaand aan de leergang de test en een afspraak voor een persoonlijke terugkoppeling)
Positie en rol professionals met educatietaak op afdeling

Dag 2 (dagdeel)Veranderkunde 1
​Dag 3 (dagdeel)​Veranderkunde 2
​Dag 4 (twee dagdelen)​Leren in Isala

Visie op leren, leertheorieën
Opleidingsjaarplan

​Dag 5 (twee dagdelen)

Leren op de werkplek (702010)
Ontwikkelen van leerinterventies

​Tijdens de leergang mogelijkheid tot:

​Intervisie
Coaching

Voor wie?

Voor medewerkers van Isala die duidelijk afgesproken educatietaken hebben op de afdeling, werken binnen het profiel van verpleegkundige plus educatie, coördinerend verpleegkundige educatie, coördinerend medewerker educatie, opleidingsfunctionaris. 

Accreditatie

Deze training is geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V.

Duur

De leergang bestaat uit drie volledige dagen en twee dagdelen. U bent alle dagen aanwezig.

Groepsgrootte

Maximaal 14 deelnemers.

Kosten

Medewerkers van Isala kunnen de leergang volgen. De kosten voor 2017 worden gefinancierd vanuit het KIPZ. De training is inclusief lunch. Wanneer de training binnen een maand voor aanvang geannuleerd wordt, zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Hiervoor gelden de annuleringsvoorwaarden. 

Trainingsdata en aanmelden

Ga voor meer informatie naar de actuele trainingsdata en het online inschrijfformulier

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? Voor organisatorische en inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Mayella Stremmelaar van de Isala Academie via telefoonnummer (038) 424 5804. 


17 augustus 2017 1122

Stuur door

Door onderstaande invulvelden in te vullen, stuurt u deze informatie gemakkelijk door.
Aan emailadres*
   
Uw naam Uw emailadres*
   
Bericht