Contact

Cardiaccareverpleegkundige

  1. Cardiaccareverpleegkundige

Wil jij je specialiseren in de problematiek van de cardiologische patiënt? Als cardiaccareverpleegkundige bied je gespecialiseerde zorg aan patiënten met ritme- of geleidingsstoornissen of acute cardiale aandoeningen. Je stelt de juiste hulpvragen vast en bent een goede gesprekspartner van de cardioloog.

Duur van de opleiding

De opleiding tot cardiaccareverpleegkundige duurt ongeveer 12 maanden. Je krijgt voor de duur van je opleiding een leerarbeidsovereenkomst van Isala.

Toelatingseisen

Je kunt de opleiding volgen als je in het bezit bent van een BIG-registratie als verpleegkundige.

Opleiding

Naast de praktische opleiding in Isala, volg je het theoretisch deel bij de UMCU Academie het opleidingsinstituut van het UMC Utrecht. Tijdens de opleiding tot cardiaccareverpleegkundige leer je om geheel zelfstandig zorg te bieden aan cardiologische patiënten waarvan de vitale functies zijn bedreigd. Lees meer over het theoretische deel van de opleiding onderaan deze pagina. 

Accreditatie

De opleiding is landelijk erkend door het College Zorg Opleidingen (CZO). Nadat je bent geslaagd voor het eindexamen ontvang je het CZO-diploma cardiaccareverpleegkundige

Accreditatie

De opleiding tot cardiaccareverpleegkundige is landelijk erkend door het College Zorg Opleidingen (CZO). Nadat je bent geslaagd voor het eindexamen ontvang je het CZO-diploma cardiaccareverpleegkundige.

Sollicitatie

Op het moment dat er opleidingsplaatsen beschikbaar zijn, staan de vacatures op www.isalawerkt.nl.

contact

Contact met de Isala Academie

Wil je meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan je graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 088 624 62 20, of stuur een mail via zorgopleidingen@isala-academie.nl.

Contact en locatie