Contact

Geriatrieverpleegkundige

  1. Geriatrieverpleegkundige

Als geriatrieverpleegkundige vind je het een uitdaging om de complexe zorgvragen van de ouderen in kaart te brengen. Daarbij zoek je afstemming met de oudere zelf en zijn of haar mantelzorger(s). De lichamelijke en psychosociale problemen in combinatie met de effecten op het dagelijks functioneren, vragen een aparte deskundigheid. Door klinisch redeneren leer je de normale veroudering en de ontstane pathologie in samenhang met elkaar te brengen en in je geboden zorg de toestandsdiagnostiek van de oudere en interventies goed te onderbouwen.

Duur van de opleiding

De opleiding tot geriatrieverpleegkundige duurt ongeveer 12 maanden. Je krijgt voor de duur van je opleiding een leerarbeidsovereenkomst van Isala. 

Toelatingseisen

Je kunt de opleiding tot geriatrieverpleegkundige volgen als je in het bezit bent van een BIG-registratie als verpleegkundige.

Opleiding

Naast de praktische opleiding in Isala, volg je het theoretische deel van de opleiding bij de VUmc Amstel Academie. Lees meer over het theoretische deel van de opleiding onderaan deze pagina.

Accreditatie

De opleiding tot geriatrieverpleegkundige is landelijk erkend door het College Zorg Opleidingen (CZO). Nadat je bent geslaagd voor het eindexamen ontvang je het CZO-diploma geriatrieverpleegkundige.

Sollicitatie

Op het moment dat er opleidingsplaatsen beschikbaar zijn, staan de vacatures op www.isalawerkt.nl.

contact

Contact met de Isala Academie

 

Wil je meer informatie? De medewerkers van de Isala Academie staan je graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 088 624 62 20, of stuur een mail via zorgopleidingen@isala-academie.nl.

Contact en locatie