ISALA

Inleefsessie Zorgethisch lab

​In het Zorgtrainingscentrum kunt u in een inleefsessie een waardevolle leerervaring opdoen als zorgprofessional. U bent nu niet de zorgverlener, maar de zorgontvanger! U ervaart tijdens deze training hoe het is om zelf zorg te ontvangen en hoe het voelt om zorgafhankelijk te zijn.

Zorg is bij uitstek een morele praktijk. Zorg gaat niet enkel en alleen om praktische vaardigheden, maar ook om beleving, bejegening, interactie en betrokkenheid. De manier waarop zorg gegeven wordt doet ertoe. Doel is om persoonlijke ervaringen te verbinden met morele waarden en ze om te zetten in aandachtspunten die de dagelijkse zorgpraktijk kunnen verbeteren. Deze aandachtspunten neemt u mee naar het werk en samen met uw collega's vertaalt u deze naar verbeteringen in de dagelijkse zorgpraktijk.

Ga voor informatie over programma, kosten en aanmelden naar de pagina Inleefsessie Zorgethisch lab.
Aanmelden kan tot 5 november 2017.

Voor wie
Iedereen die op professionele of vrijwillige basis zorg verleent.

Datum en tijd
donderdag 14 december 2017
8.00 – 18.30 uur

Locatie

​Zorgtrainingscentrum
Dr. Van Heesweg 1a
8025 AB ZwolleContactpersoon

Over de inhoud van de training kunt u contact opnemen met het secretariaat van het Zorgtrainingscentrum. Op werkdagen te bereiken op telefoonnummer (088) 850 81 12. ​De medewerkers van de Isala Academie staan u ook graag te woord. Zij zijn op werkdagen te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer (038) 424 81 88.
Alle items