ISALA

Stagiair afdeling Marketing en communicatie

De afdeling Marketing en communicatie is verantwoordelijk voor de marketing en alle in- en externe communicatie van Isala. De afdeling bestaat uit ca. 15 medewerkers. Wij vinden het belangrijk jong talent een kans te geven en willen graag laten zien en vooral laten ervaren wat werken op de Marketing en communicatie afdeling van een ziekenhuis inhoudt. Daarom hebben wij vanaf september 2018 weer een plek voor een enthousiaste en gedreven derdejaars HBO stagiair.

Uren per week: 36
Werk- en denkniveau: HBO
Salaris: stagevergoeding
Standplaats: Zwolle

Wat doe je?

In jouw rol als marketing en communicatie stagiair krijg je de kans om alle disciplines van het vak te ervaren. Naast het schrijven voor in- en externe communicatiekanalen, mag je ook mee werken aan diverse grote en kleine marketingcommunicatiecampagnes. Filmploegen of fotoshoots begeleiden, zorgverleners interviewen of zelf content maken bijvoorbeeld voor social media, alles is mogelijk! Geef aan waar jouw interesse vooral ligt en wij gaan het proberen mogelijk te maken. Daarnaast zijn wij druk bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe website en het werven van leden voor ons online klantenpanel. Hierin mag jij ook je steentje bijdragen! 

Wie ben jij?:

  • een zelfstandige, enthousiaste, beginnende professional.
  • je zit in het derde jaar van een relevante HBO-opleiding en hebt affiniteit met het vakgebied van marketing en communicatie.
  • je kent de inhoud, reikwijdte en onderlinge samenhang van de deelterreinen van het marketing en communicatiebeleid en kan op basis van je tot nu toe verkregen kennis analyseren, en plannen mede tot uitvoering brengen.
  • je bent daadkrachtig, initiatiefrijk en resultaatgericht.
  • je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • je bent analytisch, planmatig aangelegd en hebt een goed gevoel voor PR. 

Wij bieden:

  • een uitdagende stage binnen een organisatie en afdeling die volop in ontwikkeling is.
  • de kans om vakinhoudelijk, op operationeel niveau, met alle facetten van marketing en communicatie bezig te zijn.
  • de mogelijkheid om voor een groot deel je eigen takenpakket zelf te bepalen, afhankelijk van kennis, inzet en snelheid van leren.

Over Isala

675.000 mensen, inwoners van twintig gemeenten, beschouwen Isala als hét ziekenhuis binnen hun regio voor algemene ziekenhuiszorg. Naast basiszorg verleent Isala topklinische zorg met een aantal hooggespecialiseerde functies: hart- en neurochirurgie, stamcel- en beenmergtransplantaties, perinatologie en neonatologie. Isala is een erkend dialysecentrum en officieel aangewezen als traumacentrum voor Zwolle en omstreken. Isala is gevestigd in Zwolle en heeft ook locaties in Meppel en Steenwijk (Isala Diaconessenhuis), Kampen en Heerde. 

Als werkgever streven we naar een volwassen en prettige samenwerkingsrelatie met onze medewerkers. Aandacht voor de patiënt én voor de medewerker staat bij ons voorop. Dat mag je van ons verwachten, want wij verwachten ook wat van jou!

Solliciteren

Heb je interesse? Stuur ons je brief en CV via het online sollicitatieformulier.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karina Koopman, manager Marketing en communicatie, (038) 424 75 27.