Contact

Over de Academie

  1. Over de Academie

Beter worden in je werk, de laatste ontwikkelingen bijhouden, onderzoek doen of persoonlijke vaardigheden aanleren die het werk prettiger maken. Het kan allemaal bij de Isala Academie. Wij zijn specialist in opleiden, trainen, onderzoek en innovatie.

Welkom toekomstige zorgtopper

In Isala vinden we opleiden belangrijk én leuk. We hebben de grootste opleidingsdichtheid in de regio en bieden meer dan 60 opleidingen, waaronder zorgopleidingen, medisch ondersteunende opleidingen en medische vervolgopleidingen. Isala heeft alles in huis: van thoraxchirurgie tot neurochirurgie, van nucleaire geneeskunde tot NICU. Dit maakt Isala tot het ideale ziekenhuis om als leerling, student, coassistent of arts-assistent je opleiding te volgen.

Dag klaslokaal, hallo werkplek

Leren en jezelf ontwikkelen doe je wat de Isala Academie betreft het beste via werkplekleren. Zo leer je in de praktijk van de situaties die je op je werkplek tegenkomt. Door dit te combineren met leertechnologie zorgen we ervoor dat team- en individuele ontwikkeling zichtbaar wordt, dat je als deelnemer op ieder moment van de dag van en met elkaar (virtueel) kunt leren en dat er op de werkplek tijd en ruimte is om te leren.

Ons gunstige onderzoeksklimaat

Onderzoekers (in de dop) krijgen in Isala ondersteuning door de afdeling Innovatie en Wetenschap. Dit team van epidemiologen, een statisticus, researchverpleegkundigen, een innovator en data-, kwaliteits- en projectmanagers begeleidt METC-procedures, helpt bij subsidieaanvragen en ontwikkelt onderzoeksprotocollen. Ook datamanagement, monitoring van onderzoek en financieel management behoren tot het takenpakket. Zorginnovatie, het ontsluiten van big data en onderzoek in de keten worden daarbij steeds belangrijker.

Ervaringen